perjantai 6. tammikuuta 2012

Uusi ulkoasu!

Eli nyt on taas uusi ulkoasu blogissa :) Tästä ulkoasusta kaipailen todella paljon kommenttia, etenkin bannerista. Banneri on tehty gimpillä, mitä en ole siis ennen käyttänyt, joten miltäs lopputulos vaikuttaa? Tuo teksti ei oikein sovi tohon, mutta muutakaan paikkaa sille en keksinyt, ja kun gimp ei suostunut tuon tekstin osalta suurenpaan yhteistyöhön, niin olkoon sitten tuollainen.

Oon tänää sisustellu vähä noit asumuksii uudestaan. Islalta lähti yks puinen mökki, joka siirtyi Onnille. Tämä siksi, että Onnin pahvimökki oli selvästi sille liian pieni. Isla kuitenkin sai tilalle kaksi pahvimökkiä ja paperi-iglun.Islalle vaihdoin myös juoksupyörän, se sai sellaisen muovisen pyörän, tarkemmin ottaen tälläisen. Islan vanhan pyörän siirsin taas Stephanielle. Pyörä on tälläinen ja sopii paremmin Stephalle kun on leveydeltään isompi, molemmissa halkaisija on silti sama (n. 20cm). Kun Islalla ja Stephalla on niin paljon kokoeroa (painoissa Isla painaa n. 130g ja Stepha n. 200g) niin nyt on kummallakin sopivan kokoinen juoksupyörä. 

Aslakin kesyyntymisessä on tapahtunut paljon muutosta. Nykyään se ei enää ujostele tai juokse suoraan mökkiinsä kun sen dunaa lähestyy. Kädelläkin on todella hienosti ja pureminenkin taisi jäädä vain siihen yhteen kertaan kun pelästyi. Morson turkki on alkanut mennä selvästi huonompaan suuntaan iän kerääntyessä, mutta silti todella vilkas pikkukaveri. Tuhdiltakin löytyy vielä vauhtia, tai ainakin juoksupyörä on kovassa käytössä.

Tämän postauksen kommentteihin voisitte muuten laittaa postaustoiveita, eli mistä haluatte että kirjoittaisin? Saa liittyä eläimiin (hamsut, kissat, koirat) tai minuun :)

1 kommentti:

  1. Ihan kiva ulkka mutta tykkäsin siitä edellisestä enemmän (--:

    VastaaPoista