tiistai 3. tammikuuta 2012

Hyvää uuttavuotta! :)

Mistä tietää et on antanu hamsterille liian pienen pesämökin? Siitä että se nukkuu pää mökin ulkopuolella :D ihana Onni <3


Pahoittelen heti näin alkuun pitkää kirjoitustaukoa, mutta kun ei ole kameraa niin ei tule edes kuvia otettua. Tai onhan mulla tollanen vanha canonin pokkari, mut se on tosi huono ja kuvanlaatuki on mitä on. Jos olisi kuvia niin siinä tietty tulis samal kirjoitettuu jotakin. Mut pitänee vaa odottaa uutta kameraa, ku en voi ostaa sitä viel ku se on täl hetkel käytös passikuvakamerana tos yhes valokuvaliikkees. Nikon D7000 siis kyseessä.
   Aslak on kotiutunut hyvin, tosin on vielä hieman arka. Isla muutti häkkiin ja Onni terraarioon, koska mä en kestäny sitä metelii mitä Onni piti ku Stephanien häkki oli siin sen häkin vieressä. Nyt jokaisella sit toivottavasti mieluisa asunto. Zooplussan tilauskin tuli tänään, ja sieltä tuli jokaiselle jotakin. Stephanie sai uuden muovisen juoksupyörän, Onni sai puisen juoksupyörän, Isla sai toisen pajusta tehdyn riippusillan, Aslak heinäpesän ja jokainen kääpiöhamsu sai sellaisen herkkupallon. Pitäisi vielä siivota kaikkien asumukset, mutta purujen loppumisen takia pitänee se suorittaa myöhemmin.
   Tänään (3.1) oli muuten Tuhdin 2v. syntymäpäivä. Tein sille (omasta mielestäni) hienon kakun ja näytti kyllä maistuvan. Ihan outoa ajatella et mun pikku läski on jo noi vanha. Ei se kyl enää läski ole vaan vanhuus näkyy selvästi vuotavista silmistä, huterista askeleista, huonosta turkista ja mahassa olevasta rasvapatista. Morsokin näyttää nykyään jo tosi vanhalta, vaikka onkin yli puolivuotta Tuhtia nuorempi. En kyl tietäis et ottaisinkoha uuden talvikon näitte kahen jälkeen, jotenki vaa syyrialaiset on sulattanu mun sydämen. No toivottavasti saan nauttii näitte papparaisten seurasta viel pitkää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti