keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Haaste :>

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Sain haasteen Emilialta
Annan haasteen Evelle, RiinalleAnnulle, Hamsterix -blogille sekä Hamsutrio -blogille :>Ostaisin itselleni jonkun huippuhyvän kameran ja paljon erilaisia valovoimaisia putkia, lisäsalaman sekä tekisin kotiini oman studion :> Tässähän oli jo monta asiaa, mutta lasken ne nyt samaan, koska muutenhan tämä haaste olisikin sitten tässä :D


Sitten ostaisin todella ison akvaarion, jonne tulisi paljon erilaisia kaloja ja kasveja :) Ja palkkaisin vielä jonkun puhdistamaan tämän ja itse tyytyisin vain kalojen katseluun. Mullahan olisikin akvaario, jos sitä ei joutuisi putsaamaan, koska jos siel on kuolleita kaloja nii ne on iha hirveitä :D Traumatisoiduin lapsena niihin.


Ostaisin myös jokaiselle hamsterille todella tilavan terraarion asumukseksi (ja paljon virikkeitä) sekä rakennuttaisin hamstereille ihan oman hamsterihuoneen :) Ja sitten tietenkin lisää hamstereita tulisin ottamaan.


Vähän huono kuva, mut hommaisin ittelleni rotukissan, mieluiten ragdollin ♥ Sit tietty se sais sellasen ison raapimispuu/kiipeilytelinehökkelin ja laadukasta ruokaa ja kaikkea :> En osaa tätä valintaa pahemmin perustella, mut jotenki tällänen kissa on ollu mun unelmis jo pitkään aikaan. Siis onhan meiä Pauli ja Mörö ihania kissoja, mut jos meille oltais kissaa hankkimas se olis ehdottomasti ragdoll.


Viimeisinpänä muttei vähäisinpänä ostaisin myös itselleni vuoden 1967 Impalan! 
Aivan unelma-auto ♥

Kuvat napattu googlesta tuota hamsterin terraariokuvaa lukuunottamatta.

3 kommenttia: