tiistai 4. lokakuuta 2011

10. Virontuliaiset hamstereille! :)

Kävin tuossa viikonloppuna Tallinnassa ja päädyttiin rocka al maren ostoskeskukseen, josta sitten löysin eläinkaupan! Pitihän siellä vähän shoppailla kun hinnatkaan ei olleet päätähuimaavia :) Itse hamsterit, tai virolaisittain voisi sanoa tavaline hamsteri, maksoivat siellä sellaset 4e. Mua kyl kävi sääliks ne hamsterit ku ne oli sellasii kitukasvusii ja huonois olois siel, no viro on viro.Tälläset tuliaiset hamstereille ostin:
(kuvat suurenee klickaamalla.)

Grasröhre - eli heinätunneli. Oon niin unelmoinu noitte heinäpesien lisäks tälläsestä ku tää on tollanen kiva tunneli. Noi kulkureiät on kyl suht pienii joten taitaa tämä talvikolle/robolle mennä jos osoittautuu syrkille liian pieneks. Tämä oli sellanen pakko-ostos ku näin, koska hintaa oli vain 2,4€!!

Karlie Wonderland puumaja. Tämä iski jotenki silmää ja vaikutti tosi kivalta. Oli sellases paketis ja piti ite laittaa noi jotkut osat kii mikä meinas tuottaa mulle vähä vaikeuksia :D mut tää on kyl iha kiva lisä tonne terraarioon. Vähä mietityttää et onks tää enemminki talvikkokokoa ku syrkkikokoa, mut kokeilemalla nähdään. En oo suomes tälläsee taloo oikeestaa ees törmänny ja hintaakin vaa 7e joten en voinu jättää tätä sinne kauppaan.

Ostin sitten kokeiluksi tällästä hamsterinruokaa mitä en ole suomessa nähtyn. Pakkausselosteet vaikutti iha lupaavilta mut ruoka osoittautuski aikamoiseks väriainekasaks :s No kai tätä voi käyttää kun nyppii ne väriainenappulat sielt pois ja sekottaa johonki toiseen ruokaa. Olis siel ollu jotai tuttujaki ruokia, mut ain on kiva kokeilla jtn uutta. Pussissa on 800g ruokaa ja hintaa oli joku 3e. Ei siis ollu kovinkaa kallista edes. Tos on myös kuva millaselt toi ruoka sit oikee näyttää, noist isoist pähkinöist ainaki hamsterit tykkää.
Tost ruuast tuliki mielee et tällä hetkellä mun hamsterini syö ruokaa jos on sekaisin vadi gran hamsteria + kaurahiutaleita + pähkinöitä + vehnäsuurimoita + tuota ruokaa mistä oli puhetta tos aikasemmas kirjotukses. Eli aika sekasta ruokaa siis :) No pyrin monipuolisuuteen et varmasti hamsterit saa kaikkee tarvitsemaansa, tässä vielä kuva tuosta ruuasta
mitä meillä siis nyt syödään:

Meille on muuten hamsteririntamalla myös perheenlisäystä tulossa! :) Eli jotain piristystä noihin Hipsun huonoihin uutisiin (kasvain vaan jatkaa kasvamista joten voipi olla että joudutaan lopettamaan). Kävin tossa sitten paikallisessa eläinkaupassa jossa oli myynnissä syrkkilapsosia. Nää lapsoset on siis sellasii mitä tos eläinkaupas on itse kasvatettu eli ei mistään tukusta tms. Siinä sitte katselin niit ja huomasin joukos iha älyttömän nätin hopeanharmaa vn tytön <3 Se oli sit rakkautta ensisilmäyksellä ja varasin pikkuisen. Luovutus on sitten lauantaista eteenpäin, eli ensiviikolla viimeistään tyttö saapuu kotiin. Nimeksi tulee Isla ja kodiksi tuo terraario :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti