torstai 20. lokakuuta 2011

13. Hamsterijuttuja taas :D

Elikkä pitihän mun tänne jtn äkkiä kirjottaa ku en oo päivittäny vähään aikaan :> Isla on kotiutunut suht hyvin, vieläkun saisi sen käsikesyksi niin hyvä olis. Ku se on kuiteski eläinkauppahamsu eikä varmaa ollenkaan käsitelty niin vähän työtä edessä, mutta kyllä tämä tästä.
   Hipsulle on nyt varattu lopetusaika ensitiistaihin (25.10). En oikee viel tied mite tähä pitäis suhtautuu, nyt ei tunnu kovinkaa pahalt et joo vien Hipsun sillo sinne mut iha varmaa siellä/sen jälkee iskee sellanen todellisuus et ei hetkonen - multa kuoli just yks hamsteri! Onneks kaveri tulee tueksi ettei mun iha yksi sinne tarvii mennä. Nyt sit Hipsu saa herkkui ja paljo käsittelyy ja rakkautta viel ennen viimist matkaansa. Tulipas epäselvä tekstinpätkä.
  Mutta on hyviäkin uutisia! Meille tulee tässä lähiaikoina hopeasoopelityttö nimeltä Stephanie Syysunelma. Se tulee sijoitukseen eli luultavasti se sais sit poikasii tos myöhemmin :> mul vaa kauhee ongelma et laitanko Stephan häkkiin vai siirränkö Islan häkkii ja Stephan terraan?

Stephanie Syysunelma
Kuva  © Karoliina Vainio
Ja sitte viel kaks iha ylisulosta kuvaa Onnista! Tos ekas Onnil taitaa olla bad hair day ku korvatupsut <3

1 kommentti: