tiistai 27. syyskuuta 2011

9. Zooplussan tilaus!

Elikkä tänään saapui mun tilaus http://www.zooplus.fi/stä! :) Sieltä siis saapuivat seuraavat tuotteet: (kuvat napattu zooplussan nettisivuilta)
  
 
 Pajusilta jyrsijöille, koko S.
Mulla on jo aikasemminki ostettuna tällänen, mutta se on vaan huomattasti isompi ja käytössä syrkillä. Tämän tarkoitus on siis piristää jonkun kääpiöhamsterini häkkiä jonne on juuri sopivan kokoinen.

Riippusilta
Tämä oli vähän niinkuin heräteostos, mutta osoittautui todella kivaksi! Vähän harmittaa kun tilasin näitä vain yhden :( Ihanan pitkä, halpa ja saa taiteltuu vaik miten.2x Puusilta
Elikkä kaksi tällästä puusiltaa. Nämä oli iha pakollinen hankita ku tarvitsin kipeesti kahtee häkkii rappuset. toiset raput pääsivät heti käyttöön, mutta toi toine häkki viel tyhjillään joten noi toiset rappuset viel laittamat mihinkään.


2x Heinäpesä
Nää oli kans nii pakolliset ostokset! Oon jo kaua himoinnu tälläst heinäpesää ja mitä oon turus kattonu tälläsii, mut paljo pienempii, nii ne on ollu todella kalliita verrattuna tän hintaan. Toisen laitan luultavasti Onnille ja toisen laitan talteen myöhempää käyttöä varten.JR Farm Wellness - Hamsterin ravinto
Teen ite ain ruokasekotukset hamsterille ja nyt ajattelin kokeilla lisätä tätä toho mun aikasemmin sekoittaman ruuan joukkoon. Tän pitäis sisältää mukavasti eläinproteiinei tms. Hintakaa ei ollu hirveä, toivottavasti hamsut tykkää.
8-kulmainen Joy-aitaus
Tätä oikeestaa lähin tuolta ostamaan juuri tuon halvan hinnan takia. Ihan kivalta vaikuttaa, mutta yllätti pienuudellaan! Kyllähän tämä antaa jtn vaihtelua häkissä/dunassa olemiseen. Sopii tosi hyvin talvikoille, mut pelkäänpä et syrkki saa ittes jotenki tost aidan yli. Tulevaisuudes tuun hankkimaan toisenki tälläsen paketin, koska sit se vast alkaa olla sopivan kokoinen juoksutusaitaukseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti