lauantai 25. helmikuuta 2012

Nimipohdiskelua.

Aslak syö omenaa, mums ♥

Mun on pakko päästä purkamaan tätä kauheet nimipohdiskelua jonnekkin. Mä koen tosi tärkeenä sen, et noi Islan poikaset saa jotkut tosi kivat nimet. Tietenki nyt tää on vaa tälläst nimien pyörittelyä ja ehdottelua, ku ei tiedä poikasten värejä, sukupuolia tai lukumäärää. Mut mul on jo vähän nimiä valmiina, ensimmäinen nimiryhmä on vaan kasa mun mielestä kivoja ja nättejä nimiä:

Naaraita:
- Loreley
- Lorena
- Arianna
- Jadeite
- Evangeline
- Estelle
- Ilia

Uroksia:
- Aresius
- Arwaren
- Thanor
- Niccolo
- Rodolfo
- Falco
- Iras

Ei tietenkää poikasia tuu noi paljon ja jakaudu tollai uroksia ja naaraita suht sama määrä, mut tos on nyt ehdotuksii ja sit voisin valita noist ne näteimmät ja sopivimmat :) Toinen nimiryhmä on teemaryhmä, ja näiden nimien teemana on alkuaineet englanniksi.. (Suomennos nimen perässä)

Alkuaineteema:
- Copper (Kupari)
- Phosphorus (Fosfori)
- Sulfur (Rikki)
- Titanium (Titaani)
- Selenium (Seleeni)
- Sodium (Natrium)
- Chlorine (Kloori)
- Iodine (Jodi)
- Xenon (Ksenon)
- Bismuth (Vismutti)
- Cobalt (Koboltti)
- Silver (Hopea)

Mitäs te sanotte? Kumpi nimiryhmä on kivempi? Kivoja nimiä vai alkuaineteema?

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä toi alkuaineteema. (: Se on vähän "persoonallisempi" ja tykkään, kun hamstereilla on 'oikeina' niminä jotakin vähän erikoisempaa + jokin selkeästi yhdistävä tekijä. Tulevat omistajat voivat sitten itse keksiä jonkun ns. normaalimman (en väitä, etteikö ekankin nimiryhmän kanssa voisi, mutta kuiteskin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okeii :> Joo kyl toi alkuaineteema mielyttää muaki enemmän ku siin on just se selkeesti yhdistävä tekijä. Jos siis tajuu et noi on alkuaineita :D

   Poista
 2. tuo alkuaineteema on luova idea ja se siksi nappasi enemmän! :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka alkuaineteemakin oli tosi omaperäinen ja kiva, niin mua kosketti enemmän eka nimiteema. Tykkäsin että nimet on hyvin kauniita, eksoottisia ja voisin nähdä niitä jopa omilla hamstereille hyvin käytössä. Eli se nappasi mua enemmän. :)

  VastaaPoista
 4. Munkin mielestä, toi alkuaineteema oli ihana. :)

  VastaaPoista