keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Elossa ollaan!

Tähti Etelän Kuunvalossa, "Eugene"

Hei taas pitkästä aikaa! On tämä blogin kirjoittaminen jäänyt hetkeksi, kun tuossa oli kaikki yo-kirjoitukset ja viimeisten koulujuttujen hoitaminen ja sen jälkeen olenkin nauttinut vapaudesta ja mennyt paikasta toiseen niin paljon että en ole blogia ehtinyt päivitellä. Myös hamsterimäärä on tässä kevään aikana vähentynyt, sillä nyt minulla on enää vain kuusi hamsteria. Elrond kuoli ilmeisesti jonkun synnynnäisen vian takia maaliskuussa, Isla kuoli tuossa viime kuun lopussa ja kolmelle (Stephanie, Fitz ja Greta) hommasin kaveripiiristäni hyvät eläkekodit :) Eli tällä hetkellä meillä siis asustelee viisi syyrialaista (Nova, Niklaus, Damon, Eugene ja Iren) sekä yksi campbelli Damian :)

Poikasiakin voi olla tiedossa, sillä astutin viime sunnuntaina Novan (hopeasoopeli) ja isäksi valikoitui alkuperäisen suunnitelman mukaan Niklaus (ms. valkoinen). Toivotaan nyt että Nova tiinehtyi ja meille tulisi pikkuisia hamsuvauvoja :) Sitten Novan poikueen jälkeen tarkoituksena olisi saattaa yhteen Eugene (cinnamon) ja Iren (soopeli), mutta siitä ei vielä sen enempää.

Hoidin tuossa viimeviikolla ensimmäistä kertaa SHY:n jäsenlehden, Poskipussin, postittamisen! Olihan siinä hieman hommaa, mutta nyt lehden pitäisi olla jo jäsenillä. Näillä näkymin postitan myös loppuvuoden lehdet, ja toivottavasti seuraavalla kerralla homma hoituisi vähän nopeammin kun tietää jo jotenkin että mitä tekee :D

1 kommentti: