sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uusia tulokkaita!

Eli tampereen näyttelystä meille kotiutui kaksi hamsterilasta, tässä pieni esittely heistä ja itse näyttelystä kirjoitan myöhemmin :)

Tänään Haluan Hiljaa Haaveilla 
 Iren
pk soopeli naaras
Kasvattaja: Veera Karilainen

Eli niinkuin suunnitelmiin kuului, niin tämä erittäin nätti ja käsikesy hamsterineiti sitten muutti meille. Meillä ei olekaan ennen ollut perus soopeleita, kun vain hopeasoopeleita, niin jotenki tän väri on ihanan tumma ja silmärenkaat ihanan cremet :D Maltan tuskin odottaa et tälle joskus tulee jälkikasvua ♥Etelän Tähti Kuunvalossa
Eugene
lkr cinnamon umborous
Kasvattaja: Tinja Itkonen

Oho hups, ei mulle tällästä pitäny tulla! :D Ja vielä LK mun pk kasvatukseen, eli tuplahups. Onneks tämän toinen vanhempi on pk, niin kyllä tämän jälkeläisiin sitten pk:ta tulee et eipä tuo lk haittaa, ja kun on vielä sellanen ihana kiharaturpa. Rakastuin kyllä tähän poikaan ihan totaalisesti ♥ Ei kyllä viel mitään hajua kenen kanssa tulen tämän joskus yhdistämään, mut sen näkee sitten :) hopeaminkkiä olis ihan kiva saada tän jälkeläisiin, eli jonku ps hopeaisen/cremepohjaisen naaraan tälle voisin etsiä... Mut eiks hän olekki ihana?

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti