torstai 29. marraskuuta 2012

Poikasista :)

Eli nyt on poikasten nimet ja sukupuolet selvillä! :) Tälläinen ryhmä tuolta pesästä löytyy:

n. pk ms. valkoinen - Galadriel Kuunkulkija - Jää kotiin
n. pk creme vn - Tauriel Toivonkipinä
u. pk luonnonvalkoinen vn - Thorin Tuulispää
u. pk ms. valkoinen - Elrond Enkelinsiipi
u. pk creme - Dwalin Vaanija


Nimiteemakin löytyi lopulta ja se on tavallaan juhlistus tuolle uudelle Hobittielokuvalle! Eli nuo nimien ensimmäiset nimet on napattu tuon elokuvan hahmojen nimistä ja loppuosat on sitten itsekeksimiä :) 
Mitäs pidätte?

Meille muuten pitäisi muuttaa lähipäivinä pk ms. valkoinen uros <3 Ja nyt luultavasti tulenkin sitten käyttämään keväällä sitä Novan astutukseen, kun Damon tuntuu jäävän hieman rimpulaksi ja sillä ei ole kuitenkaan äidin puolelta sukua niin paljon tiedossa ja toi tuleva uros (Nimeltään Velmuileva Velho) on kokonan eri sukua mun hamsujen kanssa nii jotenki se vaa tuntuu paremmalt vaihtoehdolt :)

10 kommenttia:

 1. Onks kummallakaan ms.valkoisella kirjavat korvat? :D

  Mua himottais kovin lv vn :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kummallakaa ainakaa vielä :) mut kuitenki ikää vast 2vko nii voipi tulla viel esiin.

   Hih no jos himottaa nii asialle pitää tehä jtn ;) on muuten melko nätti nauha tuolla pojalla :) ainaki näytti suht. ehjältä.

   Poista
  2. Voi tulla esiin joo. Mua toki kiinnostaisi pk ms.valkoinen poitsu, jos on kuvioton, eikä tule laikukkaat korvat, mutta pigmentti kehittyy ajan myötä+ välimatka :(

   Poista
  3. Niin no :) Mut eikös ensvuoden puolella oo tampereella se hamsterinäyttely? nii kyllähän varmaan sitä kautta jotenkin saisit lapsosen sinne? :)

   Poista
 2. Tää sun blogis on nii ihana! <3 Oon nyt lukenu tähän asti ihan tän blogin kokonaan..! Nää sun päivitykset on itkettäny mua ku joku on kuollu ja naurattanu mua ku oot sanonu jonkun välikommtin! Olen siis suuri fanisi! Sitten joskus ku oon vanhempi nii haluisin ehdottomasti hankkia just sulta hamsun ku oot nii kiva ihminen! :D T:Hullu fanityttö xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) On tosi mukavaa saada tällästä palautetta ja toivottavasti tulevatkin kirjoitukset viihdyttävät :) Juu no kyllähän meille poikueita on tulossa jatkossakin että ota vain yhteyttä kun sen aika on :)

   Poista
 3. Juu ei mitää! Mun mielest on nii kiva kommentoida.. Ku mun lukijat ei juurikaan kommentoi. :( Mutt sinä kommentoit! Kiitos siitä :3 Juu tosiaan ehdottomasti otan suhun yhteyttä kun se aika vaan koittaa! Siihen voi mennä viel kaua.. Mutta hei! Hyvää kannattaa odottaa! ; D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ja kommentoida saa tulevaisuudessakin! :) Juu ja emmä usko et mä olen ainakaa vähään aikaan lopettamassa hamsterikasvatusta ku oon ny vast päässy vauhtiin siinä :)

   Poista