tiistai 20. marraskuuta 2012

Kuulumisia :)

Nova <3 (vähän tärähti...)

Hei! Pahoittelen kun on toi kirjoittaminen vähän jäänyt. No kuitenkin tuosta turun näyttelystä, se meni hamsujen osalta ihan hyvin, aika tasasta H:ta kaikilta, paitsi Greta sai lemmikkiluokasta EH-, sitten vielä Fitz sai kuman turkistaan. Mukaan sieltä lähti siis nuo neljä cämpsyä, ensin rakastuin noihin Annen cämpsyihin (Cosmo ja Ismo, musta umb. ja sininen) ja sitten kun näin Arjan keltaiset campbellit niin en voinut vaan olla ottamatta kahta cämpsyä lisää, joten meille muutti myös nuo Darian ja Domian (keltaisia molemmat). On kyl tosi ihania nuo cämpsyt, niitte touhuja on kiva seurata mut jotenki must tuntuu et ne on aina syömässä :D Etenki nuo keltaiset pojat on sellai et vähänku terraarioa napauttaa nii molemmat on heti siinä esillä sellasella"ruokaa? saadaanko me ruokaa? anna ruokaa!" ilmeellä. Saritalta meille sitten muutti vielä tuo Nova, jonka olin jo varannut ennen näyttelyä. Nova on kyllä niin suloinen että ♥ Se vaan on vielä kauheen pieni, no ruokaa vaa eteen ja toivotaan että kasvaa. Keväällä sitten tulossa Novan ja Damonin poikue, ellei mtn yllätyksiä tule matkan varrelle.

Meillä on muuten tälläkin hetkellä poikasia! ♥ Yhdistin tossa heti näyttelyn jälkeen Gretan ja Fitzin ja nyt on sitten viisi hamsulasta pesässä. Gretan maha oli kyllä niin iso, että olisin odottanut enemmän poikasia, mutta tavallaan ihan hyvä kun on noin vähän niin Gretakin pääsee helpommalla. Itse jätän tuosta poikueesta yhden poikasen jos sieltä vaikka tulisi nätti ms. valkoinen naaras. Nyt sitten vain odotetaan innolla poikasten kasvua ja että mitä sieltä oikein tulee.

Meikä on muuten mukana suomen hamsteriyhdistyksen vuoden 2013 hallituksessa! :)

//Heh, just ku sain hehkutettua miten hyvin cämpsyjen kaa menee nii Damian päätti sit antaa Dorianille selkään ja tulin siihe lopputulokseen et erotan pojat. Vai oliskohan syynä ollut liian iso terraario? No erotettu mikä erotettu <:


1 kommentti:

  1. Annoin sulle tällasen Liebster Blog jutun!
    http://judiponi.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista