keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Valokuvakilpailun tulokset!

Kiitos kuvista, joita tuli yhteensä kuusi. Tässä nyt tämä voittajakolmikko pienin perusteluin. Jos kuvasi on näiden joukossa, lähettäisitkö osoitteesi s.postiini Kyouka@suomi24.fi, jotta voin lähettää palkintosi :) Päätös oli vaikea, mutta tässä nämä siis ovat:

1. Anniina ja kuva "Söpöilyä studiossa"
Tässä kuvassa on ihanan söpöt värit, rekvisiitta ja tietenkin itse hamsteri! Kuva on hyvin toteutettu ja sopii aiheeseen, kuvassa on myös huomioitu söpöys monessa eri kohtaa, etenkin nuo silmät ja tuo katse johtivat voittosijaan. Palkinnoksi Anniina saa hamsterille tarkoitettuja keksejä ja herkkutikun, onnea! :)

2. Heidi ja kuva "Heinäpallossa hiljaa lymytään ja vienosti tyytyväisenä hymyillään"
Tässäkin kuvassa on hyvin valittu aiheeseen sopiva söpönvärinen taustapahvi. Myös hamsun ilme on mitä ihanin ja voi kuinka söpösti se kurkkiikaan heinäpesästään. Kuitenkin sommittelua olisi voinut miettiä paremmin ja rajata esim. lähemmäksi hamsun naamaa. Tällöin olisi hamsun ilme korostunut paremmin. Kuva kuitenkin oli muuten erittäin onnistunut ja söpö, joten se antoi kuvalle kakkossijan. Heidi saa palkinnoksi hamsterille tarkoitettuja keksejä, onnea! :)

3. Eve
Kuvalla ei ollut nimeä, joten laitoin tuohon vain kuvan ottajan nimen. Mutta itse kuvasta; hamsterin ilme on omalla tavallaan todella suloinen. Kuva on myös laadullisesti todella hyvä, mutta tuo oksa hamsterin korvien edessä hieman häiritsee. Tämä oikein halusi päästä kärkikolmikkoon, sillä tässä kuvassa on jotain - en osaa sanoa mitä, mutta jotenkin tuo hamsun ilmeen voi tulkita monella tapaa ja tekee kuvasta mielenkiintoisen. Välillä hamsu näyttää, ainakin mun silmiini, vihaiselta ja välillä se taas hymyilee. Eve saa palkinnoksi hamsterille tarkoitettuja keksejä, onnea! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti