sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Luukku 4 - kuulumisia :>Hihih, heti näin alkuun aivan ylisöpö kuva Onnista. Kaikille hamsuille kuuluu hyvää ja uudet häkinpaikkajärjestelyt toimii oikein hyvin. Voi kyl olla et joudun laittamaan pian Onnin takas dunaan ku sille ei oikee sovi et viereises häkis asuu tyttöhamsu. Onni pitää nykyää iha järkyttävää metelii sen häkissä ja on kasannut kaikki purut häkin toiseen päähän. Sit Onni roikkuu kaltereissa ja jyrsii niitä, mut enemmän se jyrsii sen juoksupyörää ku niit kalterei. Onni varmaa luulee et sil pyöräl on jtn sitä vastaa ku koko aja riehuu sen kimpussa. Onneks kuitenki Onni jyrsii eniten niit pyörän metallijalkoi ku sitä muoviosaa.
   Tyttösyrkit voi kans hyvin, Stephanie vaa tuntuu lihovan pelkästä ruuan näkemisestä. Ikää sillä on n. 2kk 2vk ja painoa jo 180g :s En kyl tajuu et mite se voi olla noin kookas ku kaikil hamsuil samaa ruokaa ja muut hamsut ihan sopivankokoisia. Stephanie kyl kaipaa uut juoksupyörää ja samoin Isla, jolla ei oo viel ollenkaa pyörää. Toivotaan et joulupukki tuo :>
   Tuntuu et Tuhtipappa ei vanhene ollenkaan, vaikka ikää on jo 1v 11k. Silti jaksaa juosta juoksupyörässä kuin mikäkin poikanen ja massaa on vielä ihan hyvin sekä ruoka maistuu. Vanhuus näkyy kuitenkin jo turkin kunnossa ja vuotavissa silmissä. Morsollakin vanhuus alkaa jo näkyä. Sillä on "kainaloissa" sellaset karvattomat kohdat, jotka on mun mielest taas levinnyt. Must kyl tuntuu et se pahentuminen johtus kylpyhiekasta, jota Morsolla oli juuri silloin kun ne paheni. En vielä mee el. lääkäriin vaan tarkkailen tilannetta et paranisko nyt ne "läikät" ku kylpyhiekkaa en tarjoo. Mut jos ne viel pahenee nii sit varaan kyl sen el.lääkäriajan. Jemillekkin on vanhuus iskenyt ihan yhtäkkiä. Ennen se juoksi pyörässään aamusta iltaan, mutta nyt kuulen vain harvoin pyörän ääntä enkä Jemiäkään usein nää, ruokakepossa kuitenkin on käyty.

Meillä hamsterit  saivat eilen uuden makuelämyksen, kun tarjosin niille persimon  nimistä hedelmää (kuva vieressä). Tyhjistä kupeista päätellen mastui todella hyvin! Saan muuten huomenna kamerani takaisin (on ollut eräässä valokuvaliikkeessä myynnissä, mutta löysinkin ostajan lähisukulaisistani) joten jouluisia kuvia tulossa!

1 kommentti:

  1. Ihan kiva blogi! :D Ja kivoja nää luukku postaukset ;) Jatka samaan malliin :))

    VastaaPoista