keskiviikko 9. marraskuuta 2011

16. Suunnitelmia ja kuulumisia

Hei taas :)
Stephanie on kotiutunut todella hyvin, on nätisti kädellä ja oon aivan rakastunu siihe. Painoa Stephalla on tällä hetkellä n. 152g, joka on mun mielest aika hyvi ku ikää on vasta 1kk 3vk. Islalla, joka on Stephaa 2vk vanhempi, painoa on vain 120g. Onneksi numerot ei kerro kaikkea, vaan Isla on silti todella hyvässä massassa eikä varsinkaan ole mikään "ruipelo", todella sopusuhtainen neiti siis on.
   Islasta puheenollen oon nyt suunnitellut et sit ku se tulee sopivaan ikään niin teen sille poikasia. Tarkoitus olisi löytää jostain pk creme uros, jolloin saisin poikasista Sgsg hopeanharmaan, joka kantaa cremeä. Tällä poikasella voisin sitten myöhemmin tehdä taas poikasia jolloin saisin luonnonvalkoisen. Tavoitteena on siis kasvattaa joskus luonnonvalkoisia ja mulla ei oo mikää kiire kasvatuksen aloittamisessa, joten hiljaa hyvä tulee.
   Mitäs muuta tänne kuuluu? Tuhti vanhentuu päivä päivältä ja on nykyään todella pikkuinen. Tuhdilla on myös ilmeisesti mahassa joku rasvapatti, sillä kun sen kääntää selälleen huomaa selvän patin joka kuitenkin on ihan pehmeä eikä näytä kipeältä. Morso on (vihdoin) laihtunut ja hyvässä kunnossa, kuitenkin alkanut näykkiä kädessä ollessaan. Jemille kuuluu myös hyvää, pikkuinen täyttää 14.11 vuoden ja sen kunniaksi ostin tänään uuden juoksupyörän ja ruokakipon Jemille. Ja sitten vielä Onni, joka on pitänyt uudesta häkistään ja turkki voi todella upeasti! Onnia pitäis enemmän käsitellä mut se herää ain nii myöhään joten en sitä ees välttämät jokapäivä nää :(
  On muuten ihmeellistä miten hinnat eläinkauppojen välillä vaihtelevat! Musti&Mirri:ssä maksoi pussi Mörttiröpöä sellaiset n.11e ja eräässä toisessa eläinkaupassa samanlainen pussi oli n. 6e et ihan piikkunen hintaero. Tuo toinen eläinkauppa on nimeltään "Kurjenpolun taimipalvelu", jossa on eläinkauppa yhdistettynä johonkin kukkakauppaan. Oon todennu et tuol hamsterin tavarat paljo halvempia ku nois keskustan eläinkaupoissa, sellainen muovinen ruokakeppokin maksoi tuolla vain 1e kun vakieläinkaupassani (Hassut tassut) samanlainen kippo maksoi 4e :0 Eli kannattaa todellakin vertailla eri eläinkauppojen hintoja enneku ostaa mitään!

Ulkoasu muuten vaihtuu pian, joten sitä odotellessa :>
Tässä vielä kuvia:

Stephanie Syysunelma <3

Isla <3

3 kommenttia: