keskiviikko 5. tammikuuta 2011

2.

Olin tänään Alinan kanssa taas metsällä :) Siel oli kyl iha älyttömästi lunta, välillä Alina uppos nii paljo et vähä päät vaa näkys. Siinä sitte ku kahlattii lumes nii Alina löys jälkiä, ja niitä se sitte jäljitti ainakin tunnin. Oli kyllä vanhat jäljet ja vieläpä kauriin, joten ei siitä mitään ajoa tullut, onneksi. Nimittäin nuo sorkkaeläimet on meillä ain sellasii ei-toivottuja ajettavia. Tässä on taas kauhea kasa kuvia, aika samanlaisia ku edelliset muttaku Alinaa on nii kiva kuvata <3 Oli kyl huono ku ei paistan aurinko, heti ku ilma on vähänki hämärää mun kamera tekee kuvista sellasii tosi harmaita, pitäis viedä se huoltoon tai jotain :/


Alina hukkuu hankeen?
No siinä nyt oli hieman kuvia (: Kahdessa kuvassa Alina on juuri haukkumassa joten sen suu on siksi auki, eli se ei tuossa viimeisessä kuvassa yritä saada henkeä hangen keskellä vaan on juuri jonkun jäljillä. Alinalla on muuten huono tuo liivi, koska sen alle kertyy lunta :/ mutta ilman liiviä se ei voi olla, koska se ei erottuisi maastosta valkoisen värinsä takia.

2 kommenttia:

 1. Oi aivan super söpöjä kuvia!=))

  http://kira-favouritethinks.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Helloooo. Your blog is very nice. I liked it. I have very interesting blogs. You should visit and follow my blogs. Thanks.

  http://antalya-magnificent-city.blogspot.com/

  http://turkicfamily.blogspot.com/

  http://tulparturkdunyasi.blogspot.com/

  VastaaPoista