maanantai 3. tammikuuta 2011

1.

Noniin, eka kirjotus tänvuoden puolella! (: Näin aluksi kuva Paulista joka poseeraas tosi sulosesti joten räpsäsin siitä kuvan, ja toinen kuva Emmistä joka nukkui mun aamutakin alla.
 

 
Tuossa yhden aikoihin puin Alinan ja lähdin sen kanssa metsälle. Kävelimme sellaisen 5km lenkin, mutta tiellähän Alina koko ajan meni, koska metsässä oli nii paksut lumihanget et siellä Alina pääs etenee vaa hyppimällä. Pari kertaa sitä poistuttiin tieltä, mutta aina oli jonkinlaisia vaikeuksia Alinalla pästä takaisin tielle koska tien reunassa oli niin korkeat kinokset. Ajattelin ottaa Alinast jottai edustavia kuvia, mutta eihä se ilopilleri pysyny hetkeäkää paikallaa. Jälkiä metsässä oli hieman, mutta mitään ajoa ei tullut. Tämän talven metsästyssaldo on muuten 45 supia, 2 kettua ja 1 rusakko, aika hyvin (: Kaikissa koira ei ole välttämättä ollut mukana, mutta kuiteskin. Tässä vielä kuvia, jotka tänään Alinasta nappasin. Alina oli kyl hiema luminen ja sato luntaki mut joo (:


Hahah, Alina ei meinannu päästä takaisin tielle (:
Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla (:
Tänään on muuten mun Tuhti-hamsterin 1v. syntymäpäivä! Onnee mun pikku läskille <3 Pitihän sitä tietenkin kakku synttärisankarille tehdä, hieman epäonnistui koska maitorahka ei oikein soveltunutkaan pursottamiseen :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti