torstai 30. joulukuuta 2010

HamsteritRotu: Venäjänkääpiöhamsteri talvikko
Nimi: Michaello Frodollo - Morso
Ikä: 5kk
Syntymäpäivä: 20.07.2010
Sukupuoli: Uros
Väri: Helmiäissafiiri
Luonne: Morso on todella kiltti ja pitää kädellä olemisesta. Rakastaa kuivattuja omenoita ja juoksupyörässä juoksemista, höpsö nukkuukin välillä siellä. Morso sai myös hienon "Tuomarin suosikki" pokaalin eräässä leikkimielisessä jyrsijänäyttelyssä. <3 Olen todella iloinen siitä että Morson väri jäi valkoiseksi eikä tummunut, toisin kuin Tuhdin väri.

- - - - - - - - -


 Rotu: Venäjänkääpiöhamsteri talvikko
Nimi: Luciano Frodollo - Tuhti
Ikä: 1v
Syntymäpäivä: 03.01.2010
Sukupuoli: Uros
Väri: Safiiri
Luonne: Tuhti on toodella läski ja rakastaa syömistä. Se on myös todella kiltti ja pitää kädessä olemisesta. Tuhti jyrsii mielellään reikiä erilaisiin pahvilaatikoihin, ja myös puista pesämökkiä on jyrsitty. Olen yrittänyt saada Tuhtia laihtumaan joten se saa useasti liikuntaa ja hieman kevennettyä ruokaa.

 - - - - - - - - -


Rotu: Syyrialainen hamsteri
Nimi: Tofelius - Tofu
Ikä: 1v 4kk
Syntymäpäivä: 10.9.2009
Sukupuoli: Naaras
Väri: Creme
Luonne: Tofu on luonteeltaan hieman itsepäinen, mutta silti kiltti kädelläistuja. Se ei ole kyllä tainnut kertaakaan itse tulla kädelle, mutta kädelle päästyän siinä neiti niin kiltisti nököttää että ♥ Tofu on todella kova hamstraamaan ruokaa ja herkkupalatkin se vie ensin pesäänsä ennen kuin syö ne. Tofulla on kaksi  pokaalia joissa lukee "Tuomarin suosikki" ja ne ovat tulleet eräästä leikkimielisestä jyrsijänäyttelystä. Tofu oli tullessaan todella hankala tapaus joka ei ollut paikallaan sitten millään, mutta nyt iän myötä se on todella paljon rauhoittunut.

- - - - - - - - -


Rotu: Roborovskin kääpiöhamsteri
Nimi: Jemilia Mimosa - Jemi
Ikä: Voisin arvioida että n. 2-3kk
Syntymäpäivä: Ei tiedossa
Sukupuoli: Naaras
Väri: Normaali laikukas, ainakin tällä hetkellä.
Luonne: Jemi saapui meille vasta pari päivää sitten, joten kirjointan luonteesta myöhemmin. Ainakin todella vauhdikas tapaus on ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti