torstai 30. joulukuuta 2010

Koirat


Rotu: Beagle
Nimi: Peräpöksän Emmi
Äiti: Kuomionpään Lila
Isä: Eetu
Ikä: 8v
Syntymäpäivä: 13.04.2002
Sukupuoli: Naaras
Sairaudet: Yritti hypätä avannon yli pienenä, osui kuitenkin reunaan jonka seurauksena Emmin selän ensimmäiset nikamat ovat menneet kasaan.
Luonne: Emmi on todella perso ruualle, se söisi vaikka kuinka paljon jos saisi. Voisi myös sanoa että Emmi syö melkein mitä vain. Emmi osaa kuitenkin olla itseppäinen ja kovaluonteinen. Se voi jopa puraista vieraita, etenkin jos sen metsästyssaalis on uhattuna. Myös toinen koira voi olla vaarassa jos se yrittää tavoitella Emmin saamaa saalista. Emmi kuitenkin tottelee perheemme jäseniä, ja saamme tehdä Emmille melkein mitä vain eikä se silti ärhentele. Emmiä voisi sanoa myös roistoksi, koska se varastaa ruokaa pöydältä, on useasti tyhjentänyt sokerikepon sekä tehnyt muita pahoja temppujaan (ainakin jos kyseessä on ruokaa). Emmi on kovan luonteensa takia todella hyvä metsästyksessä. Se on usein tapellut jopa kahden supikoiran kanssa samalla kertaa. Yleensä Emmin avulla metsästetään n. 30-40 supia vuodessa, joskus jopa enemmänkin. Myös kettukoirana Emmi on hyvä, ja jänistäkin se tarpeen tullen ajaa.

- - - - - - - - -


Rotu: Beagle
Nimi: Aliina - Alina
Äiti: Peräpöksän Emmi
Isä: Jatsi
Ikä: 5v
Syntymäpäivä: 13.05.2005
Sukupuoli: Naaras
Sairaudet: Epilepsia, mutta siihen ei lääkitystä koska kohtauksia tulee n. kerran vuodessa. Periytynyt Alinan isältä.
Luonne: Alinaa kiltempää koiraa ei voisi toivoakkaan, se on aivan eriluontoinen kuin äitinsä. Yleensä Alina tervehtii kaikkia kielensä kanssa, eli Alina on todella kova nuoleskelija. Alina on myös oikea sylikoira, se nimittäin pitää sylissä istumisesta. Alina ei ole tehnyt paljon pahoja tekoja, se ei rikkonut edes pienenä mitään. Alina on todella leikkisä ja pitää kaikenlaisista pehmoleluista ja riehumisesta. Alina on myös hyvä metsästyskoira, se ajaa mieluiten kettuja ja jäniksiä. Hukan tullessa Alina vain jatkaa ja jatkaa etsimistä, ja sitä onkin välillä vaikea saada pois ajosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti