sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Näyttelypulinaa ja suunnitelmia

Ilmoitin tuossa pari viikkoa sitten kolme hamsteria tuonne turun näyttelyyn, joka on 27.10. Mukaan lähtevät Damon, Fitz ja Greta. Yritin tossa vähän itse arvioida hamsuja, et miten ne mahdollisesti tulis pärjäämään.


Damon on todella suloinen ja turkki on lupaava, mut eniten mietityttää sen pieni koko ja siro rakenne. Kuitenkin Damon on vasta pari viikkoa päälle 2kk, joten kai se pienuus sillä selittyy. Väri on melko nätti, mutta nauha katkeaa ja on tosi epätasainen. Luonteeltaan se on kiltti, mutta vilkkauttakin löytyy ja pelkona on että se vetää jonkun paniikkikohtauksen tuomarin kädissä ja sinkoilee sinnetänne ja ties mitä.

                                      

Fitzillä on vähän enemmän karvaa kuin Damonilla. Tuo turkki onkin varmaan se Fitzin ylpeydenaihe, on senverran tuuhea, pörröinen ja pitkä. Värikin on melko hyvä, mutta tälläkin nauha on aika epätasainen. Rakeenteeltaan Fitz on jotenkin jännä, sellanen matala ja leveä. Mut voi olla et toi karva vaa antaa sellaisen vaikutelman, et sen alla on sit ihan hyvä "runko". Käsiteltävyys on todella hyvä, antaa käänellä ja väänellä miten haluaa. Ainoo vaa et pitää noit Fitzin hampaita kattoo viel, ku ne on mun silmään siinä ja siinä et onko liian pitkät vai ei. 


Greta on rakenteeltaan ja kooltaan melko hyvä ja sillä on naaraaksi upeat perähapsut! Samoin noi korvatupsut on todella pitkät niinku kuvassa näkyykin. Väri on ehkä hieman epätasainen, mut muuten se on mun mielestäni hyvä. Eniten huolestuttaa et käsiteltävyys on melko huono. Greta säksättää suht. helposti ja ensin se on kädessä aika saippuapala kunnes se rauhottuu ja antaa käsitellä ihan normaalisti. Kuitenkin säikähtää kovia ääniä ja välillä saattaa tehä jtn äkkihypähdyksiä. No toivottavasti tää jokapäiväinen käsittely nyt auttaa :) 

hih Gretan ilme ♥

Turun näyttelyn jälkeen sit tarkoituksena on lähteä astuttamaan Gretaa Fitzillä :) Nimiteemat ja kaikki jo päätettykkin et poikasia odotellessa <3 Viime poikueesta on nyt joku 7kk aikaa et tätä poikuetta onki jo odoteltu. Turusta mulle on myös tulossa pk hopeasoopeli naaras, jonka oon ajatellu Damonille vaimokkeeksi. Naaraan nimi on Yam yam´s Dessutom Donovan ja se tulee Saritalta, Yam yam´s hamsulasta :) Kutsumanimeksi olen ajatellut Novaa, ku sehän esiintyy tossa nimessä Donovan. Olisko se sopiva vai onkse liian "miehinen"? Sit meille on ehkä tulossa Anne Seppälältä kaksi poikacampbellia, toinen sininen ja toinen musta umborous, mut sen näkee sitten että tuleeko vai eikö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti