perjantai 31. elokuuta 2012

Hyviä ja huonoja uutisia...

En ole kirjoittanut blogiin vähään aikaan ja tässä ajassa on tapahtunut paljon. No jos aloitetaan ensiksi kahdesta huonosta uutisesta, joista eka on todellinen takapakki kasvatussuunnitelmissa.


RIP Blade, "Jonathan", 7kk 
Tätä en oo vieläkää ehtiny tajuamaan, miten näin vois käydä? Hoidin Jonathania hyvin ja ruoka oli monipuolista ja kaiken piti olla kunnossa, sitten kuitenkin löydän pikkukaverin ikiunesta... Jonathan oli tosi upea ja sen turkki oli aivan mahtava. Luonteeltaan se oli tosi kiltti ja rauhallinen. Onneksi ehdin käyttää Jonathania ennen tämän kuolemaa, joten minulle nyt tulossa Jonathanin lapsi, pk luonnonvalkonen vn uros. 


RIP Colbronde´s Lucky Charm, "Onni", 1v 3kk
Mulla oli pienet ennakkoepäilyt et näin tulisi käymään, sillä Onnin turkki meni tosi huonoon kuntoon ja jotenkin sen käytös muuttui siihen suuntaan. Onni oli kyl hieno hamsteri, mun eka pitkäkarvanen hamsteri <3 Onni sai tosi hienoja jälkeläisiä ja oli muutenkin ihan täydellinen sylilöllykkä! Nuku rauhassa kulta <3

- - - 

Ja sitten niitä hyviä uutisia. Fitzistä on kasvanut todella komea uros hienolla turkilla ja muutkin hamsterit voivat mielestäni hyvin. Jemillä tulee pian 2v täyteen mutta ei se robomammaa ole hidastanut. Aslak ja Chlorine muuttivat kumpikin muuaalle ja mulle puolestaan muutti tossa heinäkuun lopussa erittäin kaunis pk luonnonvalkonen syrkkityttö Greta Gwendolyn, joka saa kunnian toimia Fitzin tulevana vaimokkeena :) 

FitzGreta


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinulle ja kohti uusia tuulia. Kannattaa katsastella Jonathanin jälkeläisen kanssa, koska Jonathan kuoli noin nuorena, että voisiko suvussa olla jotain perinnöllistä.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne!:) Eikös se Chroline ollut sun omasta poikueesta? Voi mikä sulonen Greta. :)

  VastaaPoista
 3. Eve87/ Kiitti! :) Joo ajattelin just samaa, kuitenkaa muilla poikasilla ei oo ollu mtn ongelmia kun tossa Annican kanssa puhelin tapauksesta, no pitää vaan toivoo ettei ollu mtn perinnöllistä :)

  Alica/ Kiitti :) Joo oli omasta poikueesta, mutta se oli mahd. kk joten en sitten viitsinyt riskillä lähteä yhdistämään sitä kenenkään kanssa ja näin sitten parhaaksi etsiä sille hyvä lemmikkikoti :)

  VastaaPoista
 4. Meiltä juuri kesällä kuoli rakas syyrialainen hamsteripappani. Se ehti elää kunnioitettavan pitkän elämän, lähes 2v 10kk. Minä kiinnyn aina niin kovin kaikkiin pikkuisiin, että oli kova paikka kun se eräänä kauniina päivänä nukkui pois.. ♥

  Nyt on vielä yksi syyrialainen poika perheessä, reilut 2-vuotias ja väriltään musta kuten edesmennyt pappakin. Kova menijä yhä :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani :) http://humselot.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
 6. Sinulle on tunnustus blogissani (=

  http://roborovskit.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
 7. Voi:( Mun Bella-syrkki kuoli lauantaina (15.9) 2v 2pv iässä.

  VastaaPoista